چرا نکسوس ۶ پی (nexus 6p)را انتخاب کردم؟

نکسوس ۶ پی در هنگام خرید
خرید نکسوس ۶ پی

چند وقتی بود که قصد خرید یک گوشی موبایل را داشتم. برای من هم مثل همه، انتخاب برند و مدل گوشی از بین این همه گزینه سخت بوده و هست. در آخر بعد از بررسی همهٔ گزینه‌ها و جمع‌بندی نکات و مثبت و منفی، گوشی موبایل نکسوس ۶ پی (nexus 6p) را انتخاب کردم. در این پست قصد دارم دلایل و انگیزه‌هایی که باعث این انتخاب شد رو شرح بدم. با من همراه باشید 🙂

میان رده یا پرچم‌دار؟

همیشه ارزش واقعی در مقابل قیمت یک کالا برام مهم بوده. به همین خاطر تا الان گوشی‌های میان رده را انتخاب و خریداری کردم. با این اوصاف محصولات honor که زیر برند هوآوی هستند همیشه برام جذاب بوده و هستند و با ورود این محصولات به بازار سریعا جذبشون شدم و یک گوشی honor 3c خریدم.
میان‌ردهایی مثل محصولات honor امکانات پایه و نیازهای اصلی کاربر را در قبال مبلغ معقولی به خوبی بر طرف می‌کنند. با خرید این گوشی‌ها تمام اپلیکیشن‌های مرسوم به راحتی اجرا می‌شن. از شبکه‌های اجتماعی گرفته تا پیغام‌رسان‌ها، اپلیکیشن‌های مربوط به سرویس‌های اینترنتی و بازی‌های معمول را به راحتی اجرا می‌کنید و می‌توانید روی دوربین این گوشی‌ها برای مستندنگاری‌های روزمره حساب کنید.
البته وقتی پای فعالیت‌های حرفه‌ای به میان بیاد بحث کاملا فرق می‌کنه! برای وبلاگ نویسی، وبگردی، عکاسی در شب و حتی بازی‌های حرفه‌ای از گوشی‌های میان رده ناامید خواهید شد و به پشت لپ‌تاپ و گاهی هم به نا کجا آباد پناه خواهید برد.
از طرفی شرکت‌های تولیدکننده گوشی موبایل همیشه برگ آس‌هایی را برای پرچم‌دارهای خود نگه می‌دارند که با خرید گوشی‌های میان رده از داشتن آن‌ها محروم خواهید بود. ارائه ورژن‌های جدید سیستم‌عامل، استفاده از جدیدترین تکنولوژی‌ها، خلاقیت در طراحی و کیفیت جنس بدنه از جمله این برگه‌های آس هستند.
با وجود این اوصاف تصمیم گرفتم این بار بعد از چند سال استفاده از گوشی‌های میان رده به سراغ یک پرچم‌دار برم 🙂 اما کدمشون؟!

اندروید یا آی‌اواس؟ مسئله این است! (?android or ios)

به عنوان یک کاربر گنو/لینوکس از نوع نگاه اپل به مشتری‌هاش اصلا خوشم نمیاد اما این مسئله باعث نشد تا به خرید یک گوشی آیفون فکر نکنم! 🙂 سعی کردم تمام پیش‌فرض‌ها و تعصبات ذهنیم رو فراموش کنم و آغوشم رو برای خرید آیفون 6s باز کنم. برای این کار مدتی از یک گوشی آیفون استفاده می‌کردم‌. اما محدودیت‌های استفاده از آیفون اجازه رفاقت کردن من با این دیوایس خود شیفته رو نمی‌داد.
من دلم می‌خواست بتونم تجربه‌های جدیدی را با گجتم داشته باشم. رابط کاربریش را شخصی‌سازی کنم. به فایل‌هام دسترسی مستقیم داشته باشم. در حالی که گوشی اپلی حتی اجازه داشتن ویجت و امکان داشتن دلیوری پیامک‌ها رو هم به من نمی‌داد! (به قول جادی #تباها)
البته از مسئله حساس و استراتژیک کانتکت هم نمی‌شه رد شد! رابط کاربریش خصوصا در بخش کانتکت و تماس را اصلا دوست نداشتم 🙂

کدام پرچم‌دار اندرویدی؟

از بین همهٔ پرچم‌دارها خانوادهٔ گلکسی نوت سامسونگ رو خیلی می‌پسندم. ترکیب ایدهٔ تبلت و گوشی باعث شده تا علاوه بر مصرف‌کننده محتوا بتونی برای تولید و تحلیل محتوا هم روی این گوشی‌ها حساب باز کنی. اما در کمال تعجب سامسونگ خیلی زود پرچم‌دارهاش رو فراموش می‌کنه و پشتیبانی نرم‌افزاریش رو از اونها دریغ می‌کنه.

کاستوم رام سیانوژن برای گجت‌های اندرویدی
کاستوم رام سیانوژن

از طرفی برای منی که روی گوشی هوآوی y300 و honor 3c با استفاده از کاستوم رام سیانوژن اندروید 5.1.1 لالیپاپ نصب کرده بودم! خیلی مهم بود که بتونم از آخرین نسخه اندروید استفاده کنم. حتی می‌دونستم که رام رسمی هم نمی‌تونه مدت زمان زیادی من رو قانع نگه‌داره و مطمئن بودم بعد از مدتی هوس نصب سیانوژن‌مد به سرم خواهد زد!
با این اوصاف به سراغ ویکی سیانوژن‌مد رفتم تا لیست گوشی‌هایی که آخرین ورژن این رام کاستوم رو دریافت می‌کنند رو ببینم.
در کمال تعجب دیدم که شرکت‌های سازنده روز به روز درایورها و سخت‌افزارهای انحصاری بیشتری رو در گوشی‌هاشون به کار می‌گیرن! نمونه بارز این ظلم بزرگ! استفاده از پردازنده‌های انحصاری و اختصاصی توسط سامسونگ و هوآوی در اغلب گوشی‌های پرچم‌دارشون بود. این شرکت‌ها رفته‌رفته پردازندهای خودشون رو جایگزین اسنپدراگون می‌کنند و تقریبا هیچ امیدی برای پیدا کردن کاستوم‌رام این گوشی‌ها وجود نداره! #تباها

نکسوس یعنی احترام به مصرف‌کننده…

خانواده نکسوس سالهاست توسط خود گوگل سفارش داده و هر سال توسط یک شرکت متفاوت ساخته می‌شن.
اولین محصول این خانواده توسط اچ‌تی‌سی و محصولات بعدی توسط کمپانی‌های مختلفی مثل سامسونگ و موتورولا، ال‌جی و هوآوی ساخته شده.

خانواده گوشی های نکسوس شرکت گوگل
خانواده گوشی های نکسوس گوگل

گوگل به جای آنکه مثل بقیه شرکت‌ها رابط کاربری خاصی برای گوشی‌های خانواده نکسوس طراحی کنه؛ اندروید خام و خالص را بر روی اونها ارائه می‌کنه.
گوشی‌های خانواده نکسوس پشتیبانی بلند مدت نرم‌افزاری دارند و تقریبا شبیه به گوشی‌های آیفون شرکت اپل، تا مدت‌ها از آخرین نسخهٔ سیستم‌عامل خودشون بهره‌مند هستند.
از طرفی درایورهای محصولات نکسوس به طور کامل در اختیار جامعهٔ کاربری قرار داده می‌شه و این نکته باعث شده انواع و اقسام رام‌های کاستوم برای این گوشی‌ها در اختیار باشه. علاوه بر اون امکان نصب ابونتو تاچ رو هم دارند. (زندگی بهتر از این نمی‌شه 🙂 )
گوگل در آخرین ریلیز این گوشی‌ها همزمان دو نسخه از اونها رو ارائه کرد
یک نکسوس میان‌رده به نام nexus 5x که توسط ال‌جی و یک نکسوس پرچم‌دار به نام nexus 6p که توسط هوآوی ساخته شده.

بینگو… سلام بر عالیجناب نکسوس ۶ پی (nexus 6p)

نکسوس ۶ پی با بدنه تمام فلزی، نمایشگر ۵.۷ اینچی، حسگر اثر انگشت، پردازنده اصلاح شده اسنپدراگون ۸۱۰، سه گیگابایت رم و دوربین ۱۲ مگاپیکسلی با قابلیت تصویربرداری 4k و لنزی که عدد دیافراگمش تا مقدار ۲ باز می‌شه اینقدر دلبری می‌کنه که چاره‌ای به جز رفاقت باهاش نداشته باشی! 🙂

پرچم دار خانواده گوشی‌های نکسوس عالیجناب نکسوس ۶ پی
عالیجناب نکسوس ۶ پی

داشتن دو تا بلندگوی قوی استریو در بالا و پایین صفحهٔ نمایش صدای بسیار مطلوبی رو در اختیار می‌گزاره.

فقط تنها نکته‌ای که ممکنه مقداری آزار دهنده باشه حداکثر روشنایی صفحه است که زیر نور مستقیم آفتاب قابل قبول نیست.

به هر حال یک ماهی هست که از نکسوس ۶ پی (nexus 6p) استفاده می‌کنم و همونجوری که خودم حدس می‌زدم یک هفته بیشتر دوام نیاوردم و روش به جای اندروید خام رسمی خودش کاستوم رام ساینوژن رو نصب کردم تا این گوشی موبایل هم دقیقا مثل الباقی گوشی‌هام بشه!

دمتون گرم، دلتون شاد، لبتون خندون 🙂

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در یادداشت

توسط علیرضا پورعابدین

من در این گوشه خودساخته‌ام؛ نون و ماستی دارم. روزگارم بد نیست...

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *